LEEF ENERGIEK & BEWEEG PIJNVRIJ
 . . . 
 


- TRAUMA N.A.V. EEN ONGEVAL -Gwen van Rosmalen uit Venlo 

*** in beeld gebracht door Halo Media productions www.halomedia.nl

Pieter Goertz uit Baarlo

Niels Classens uit Milheeze


Flok Heijkoop uit Den Helder


Irma van den Berg uit Reuver

Irma (29 jaar) heeft ruim een jaar geleden een auto-ongeluk gehad. Hierna had ze veel pijn en allerlei klachten, ook sliep ze nagenoeg niet meer, had medicatie en continue hoofdpijn. behandeling door een revalidatie arts en daarna een multidisciplinair traject bij het Rughuis mochten niet baten.
Ze werd door iemand getipt om eens naar een vrijblijvende intake bij Paul Bax - Pijnbestrijding & Revalidatie te gaan. De filmpjes met ervaringen van andere klanten op FaceBook en op de website hebben haar doen besluiten een afspraak te maken, ook al wordt de behandeling niet vergoed door een zorgverzekeraar.
Irma noemt het 'een wonder' wat er al in een paar weken is veranderd. Ze heeft 4 behandelingen achter de rug en er zijn er nog 4 gepland. 
Irma wil graag meewerken om haar ervaring te delen, zodat andere klanten met chronische pijn ook de weg zullen vinden naar Paul en geholpen kunnen worden. Dit zegt Irma na de eerste 4 behandelingen .
Nikki Mooren uit Den Bosch

De super sportieve Nikki Mooren uit Den Bosch had ernstige rugklachten met veel pijn en beperkingen, na een auto-ongeluk in december 2018. 
Meerdere therapieën en medicijnen hadden niet gebaat. Via via is ze bij Paul Bax - Pijnbestrijding & Revalidatie terecht gekomen.
Na 8 behandelingen is Nikki helemaal pijnvrij en kan weer volop trainen om haar oude conditie niveau weer te bereiken.
Dit vertelt ze over het behandeltraject..... 


 

Rik Simons uit Baarlo

 

Veertien jaar geleden heeft Rik (nu 29 jaar) na een hevige val, whiplash klachten overgehouden. Hij bleef last houden van zijn nek, rug en voeten en had veel concentratie problemen. In al die jaren heeft hij de deur plat gelopen bij de kinesioloog,  de neuroloog, de osteopaat, orthomanueel arts, cranio sacraal therapeut, orthopeed, fysiotherapeut en alternatieve geneeskunde. Het heeft niet mogen baten.
Zijn laatste poging tot herstel zou een revalidatietraject in het ziekenhuis gaan worden. Daarvoor in de plaats heeft Rik gekozen zich kortdurend  te laten behandelen en begeleiden door Paul Bax.  Intussen is Rik geheel pijnvrij, energiek en kan hij zich weer prima concentreren. Dit vertelt Rik er zelf over ......

 

 
 
 
E-mailen
Info
Instagram