LEEF ENERGIEK & BEWEEG PIJNVRIJ
 . . . 
 


- NEK -


Kim Boots uit Venlo

Kim had na eerdere nekklachten al 2 jaar last van duizeligheid. Behandelingen bij diverse specialisten hadden geen blijvend resultaat.
Kim is erg enthousiast én pijnvrij na afloop van de behandelingen bij Paul Bax - Pijnbestrijding & Revalidatie.


Jan Gatzen uit Venlo


Myriam Gooren uit Velden

Myriam had veel nekklachten en ook pijn aan haar rug en knie. Ze is jaren geleden geopereerd aan een hernia. Ze kon bijvoorbeeld al jarenlang geen lange stukken meer lopen. Alle dagelijkse activiteiten waren met een beperking en daarna moest ze een aantal dagen er van 'bijkomen'. Ze had allerlei specialisten bezocht waaronder een reumatoloog, orthopeed, fysio-trajecten, shockwavetherapie en podoloog.
Nu na de behandelingen bij Paul Bax vertelt Myriam over het resultaat: meer energie, geen pijn meer aan de nek en alle dagelijkse activiteiten zijn weer mogelijk zonder beperking. 


Esther van de Berk uit Hilvarenbeek


Yvon Eberson

Onze dochter van 15 jaar zat niet lekker in haar vel. Ze had veel last van allerlei stressklachten en ook haar spieren zaten vast. Na eerst een aantal sessies bij Maud Simons, psycholoog bij Talenti a Casa ging het op zich een stuk beter, maar haar lichamelijke klachten belemmerden een volledig herstel. Wekelijkse fysiotherapie hielp niet om blijvend van de klachten af te komen.
Wij zijn door Maud doorverwezen naar Paul Bax - Pijnbestrijding & revalidatie. ​Paul heeft onze dochter, na een uitgebreide intake, twee keer behandeld en de juiste oefeningen aangeleerd en meegegeven. Ze doet nog steeds (bijna) iedere dag haar oefeningen. Het ging meteen vanaf de eerste behandeling heel goed. Paul behandelt de pijn maar kijkt ook verder naar waar het probleem vandaan komt. Wij zijn heel erg blij dat we dit gedaan hebben. De behandeling door Paul is het geld zeker waard.

 
 
 
E-mailen
Info
Instagram