LEEF ENERGIEK & BEWEEG PIJNVRIJ
 . . . 
 


- HEUP - 

Léonique Seldenthuis

Léonique, 53 jaar, uit Kolham had ruim 5 jaar verschrikkelijk veel last van haar heup en been. Daarnaast veel last van haar nek- en schouder, hoofdpijn. Alles geprobeerd. Niets had geholpen. Tot het interne 9-daagse traject bij Paul Bax in Venlo. Léonique is pijnvrij!


Sanne Theelen

Sanne heeft heupdysplasie, heel veel pijn en de enige oplossing zou een nieuwe heup zijn.  Nu is ze, zonder operatie, helemaal pijnvrij. Dit vertelt Sanne na 8 behandelingen. 


Thea Bekkers uit NeerPetra Fleuren uit Baarlo

''De rolstoel kan naar de zolder'' zegt Petra Fleuren, 62 jaar, uit Baarlo.
Petra heeft in haar kinderjaren polio gehad. In die jaren hebben er operaties plaatsgevonden aan haar heup, voet en knie.
Ruim 5 jaar geleden heeft ze een heupprothese ondergaan en intussen is ze ook vanwege vermoeidheidsklachten en rug-, heup- en nekklachten al 20 jaar chronisch patiënt bij de fysiotherapie. Hier kwam ze wekelijks voor een behandeling en training. Het mocht niet baten! Na 8 behandelingen bij Paul Bax - Pijnbestrijding & Revalidatie was Petra pijnvrij en kon de rolstoel, die ze voor de langere afstanden al in huis had gehaald, de zolder op!


Petra DewindenRené Timmermans uit Tegelen

René (67 jaar) heeft een heupprothese en kon al 10 jaar lang niet meer badmintonnen. Revalidatie en daarna behandelingen bij de fysiotherapeut mochten niet baten. De lijst van specialisten waar René verder allemaal in behandeling is geweest was lang. Helaas ook zonder resultaat.

De behandelingen bij Paul Bax hebben er voor gezorgd dat hij nu echt weer heerlijk kan badmintonnen.  

Mark Hafkamp uit Grubbenvorst

Mark had zijn hardloopschoenen bijna weg gegooid.......
Met zijn 'snapping hip' problemen was hij eerder bij de fysiotherapeut maar zonder resultaat.
Een aantal weken geleden kwam hij met Paul in contact en luister wat Mark vertelt over zijn ervaring na slechts 3 behandelingen. Hij heeft afgelopen weekend weer 14 km pijnvrij kunnen hardlopen en is klaar voor de Venloop.


Richard Ellen uit Breezand

"Kan iemand mij vertellen dat ik niet heb gedroomd'.......Carola Ellen (de echtgenote van Richard) schrijft;
26 jaar lang bijna alle ziekenhuizen in Nederland van binnen gezien. 
Als ze het niet meer wisten gaven ze maar weer een pil erbij.
Last van de bijwerkingen....geen probleem kreeg je weer een pil voor de bijwerkingen.
Met als resultaat de laatste jaren kast vol met medicijnen waarvan 75% met een groene waarschuwingssticker.
Ik vergeleek je altijd met een speelgoed duikelaartje haha.
Zo vaak knock out geslagen door slechte uitslagen maar altijd door je wilskracht krabbelde je er weer bovenop.
Tot afgelopen april , toen ging het in rap tempo slechter en zag het er naar uit dat de achteruit gang definitief was ingezet.
Die boodschap kwam hard binnen want wat had je je verheugd op het wandelen en fietsen met je kleindochter.
En dat zat er niet meer in.Fietsen ging niet meer en je kon nog maar 100 meter zonder krukken lopen.
Totdat we de keuze maakten om naar Sardinië op vakantie te gaan....
Wat bizar....ik word lid van de Facebook pagina ‘Verliefd op Sardinië’ en Chantal voegt mij toe als vriend.
Gevolg was dat je 10 dagen naar Sardinië vertrok waar Paul je zou behandelen.
Ondanks dat je er eigenlijk niet meer in geloofde en er heel erg tegen op zag om alleen te gaan , had je gelijk volledig vertrouwen in Paul en ging je ervoor!
De combinatie van de behandelingen,  oefeningen, de gezonde voeding en bovenal veel doorzettingsvermogen is het eerste resultaat meer als we ooit hadden kunnen verwachten....
Bedankt voor jullie goeie zorgen en de fantastische manier waarop jullie Richard opgevangen hebben.En dankzij de fantastische en gezonde maaltijden is hij ook nog eens flink afgevallen)
Ja, en dan Paul Bax - Pijnbestrijding &  Revalidatie, er zijn geen woorden genoeg om jou te bedanken....jij verdient een stoel in de hemel!
Geen hocus pocus of toverstokje waar je ziektes mee weg tovert maar enorme kennis, ervaring, logica maar vooral betrokkenheid en hart voor je patiënten.  

Het grootste cadeau wat je mij en Richard hebt kunnen geven dat hij straks heerlijk kan wandelen en fietsen met ons aanstaande kleinkind.


Ali van Briemen uit Venray

Ali (80 jaar) kon een jaar na de operatie aan haar heup niet meer op de buik liggen en liep (ondanks revalidatie nog steeds) uitsluitend met de rollator of wandelstok (maximaal 50 meter). Na een aantal behandelingen bij Paul Bax - Pijnbestrijding & Revalidatie zijn de wandelstok en rollator de deur uit en Ali doet weer aan line-dancing!

 
 
 
E-mailen
Info
Instagram