LEEF ENERGIEK & BEWEEG PIJNVRIJ
 . . . 
 


- HAND - Annie van Boxtel uit Tegelen
Hans van Asten uit Deurne

Hans had al jaren last van zijn duimen. Gitaar spelen, volleybal spelen.... een paar voorbeelden wat hij nu wél weer kan. Daarnaast had hij hernia en last van zijn onderrug en zijn been. Luister wat Hans vertelt na zijn behandelingen bij Paul Bax.Deze tekst past u aan door erop te klikken.


Kay Grubben uit Blerick

Kay, 19 jaar, heeft een jaar geleden haar hand gebroken en had, tot aan de intake bij Paul Bax, nog steeds helse pijnen aan haar hand .....
De schroeven zouden destijds de oorzaak van de pijn zijn. Echter nadat deze uit haar hand verwijderd waren bleef ze veel pijn houden. De knijpkracht was ook weg. ...
Handballen kon Kay niet meer en zelfs in haar opleiding tot verpleegkundige heeft ze een jaar moeten overslaan. Stage lopen was door de pijn aan haar hand namelijk onmogelijk. 
Bezoeken aan de orthopeed en de handspecialist in het ziekenhuis hielpen niet. Ze wisten daar niet meer hoe ze Kay zouden kunnen helpen.
Dit vertelt Kay vóór de 2e behandeling bij Paul Bax - Pijnbestrijding & Revalidatie. Na 2 behandelingen is ze geheel pijnvrij!

 
 
 
E-mailen
Info
Instagram